Susijengi takoi kovia lukemia Digiteknon jumboscreenille

Digitekno mukana koripallon EM-kotikisoissa Hartwall Areenalla - kiitos Susijengille unohtumattomista urheiluhetkistä!

Yhteistyö Suomen koripalloliiton kanssa kulminoitui alkusyksystä Susijengin elintärkeisiin otteluihin Hartwall Areenalla, jonne toimitimme kaksi näyttävää ja kirkkaana loistavaa 20 m² kokoista jumboscreeniä. Susijengi nakutti Lauri Markkasen johdolla koreja siihen malliin, että riittävän isolle tulostaululle olikin todella tarvetta.

Erityisen vivahteen Digiteknon kisakomennukselle toi kuvassa ilakoivan violettipäisen kisamaskotin tuskailu kuumenevan pääkoppansa kanssa, sillä pään jäähdytysjärjestelmä sanoi sopimuksensa irti kuumassa urheiluillassa. Eikä aikaakaan kun Suomen koripalloliitolle teknisenä tulostaulutukena kisojen ajan toiminut Arto Malm huomasi olevansa kisamaskotin kimpussa tämän hikistä olotilaa helpottamassa. Ja tulihan se pääkoppa kuntoon.

Digiteknon tulostauluilla komeilevia lukemia oli ilo seurata tunnelmallisen hämärässä hallissa, niin kuin oli Susijengin pelaajien otteitakin. Haluamme kiittää Suomen koripalloliittoa ja Susijengiä niin urheilullisesti kuin järjestelyjen puolesta upeasti sujuneista kotikisoista!