Digitekno Oy muuttaa

Tänä keväänä se tapahtuu - muutto suurempiin toimitiloihin Nummelan sisällä

Olemme eläneet kuluneet kaksi vuotta suurta muutosten ja epävarmuuden aikakautta. Tilanne koronan kokonaisvaikutusten suhteen näyttäisi viimein helpottavan, mutta materiaalien huono saatavuus sekä hintojen nousu ulkoisina tekijöinä aiheuttavat edelleen suuria haasteita tuotannollemme. Uusimpana ulkoisena epävarmuustekijänä sotatoimien aiheuttama epävakauden tila Euroopassa. Kaikesta epävarmuudesta huolimatta yleinen toimeliaisuus on maassamme kasvanut, mikä antaa aihetta iloon ja myönteiseen tulevaisuudennäkymään. Digiteknokin on saanut osansa kasvusta, mistä kuuluu kiitos myös teille, hyvät asiakkaamme!

Digiteknon asettama tavoite tasaiselle tuotannon ja liikevaihdon kasvulle johti ensin nykyisten toimitilojen laajentamiseen ja tänä keväänä lopulta muuttoon kokonaan uusiin toimitiloihin Nummelan sisällä. Uudet toiminnallisesti paremmat tilat antavat meille mahdollisuuden kasvaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Liiketoimintamme kasvun hyödyt heijastuvat myönteisesti myös Vihdin kunnalle ja paikalliseen yrittäjäyhteisöön.

Olemme jo osittain aloittaneet toimintojemme siirtämisen uusiin tiloihin. Viimeisten toimintojen osalta muutto tapahtuu viikolla 20, jolloin tuotantomme toimii hetkellisesti vajaalla kapasiteetilla. Muutto suurempiin toimitiloihin antaa jatkossa hyvän pohjan toimintojemme edelleen kehittämiselle, ja mahdollisuuden myös tuotantovolyymin kasvattamiselle kasvaviin tarpeisiinne vastaten.

Uusi käynti- ja postiosoitteemme on 1.6.2022 alkaen:
Peräsimentie 5
03100 Nummela

Puhelin-, sähköposti- ja www-osoitteemme pysyvät ennallaan.

Toivotamme kaikille energistä ja ahkeruuden täyteistä vuotta!