Uudet LED-screen kohteemme saaneet ensimmäiset käyttökokemuksensa - ja palloniskunsa

Toimitimme viime vuoden lopulla useita LED-videotauluratkaisuja liikunta- ja monitoimihalleihin ympäri Suomen. Asiakkaamme Lappeenrannassa, Salossa, Liedossa ja Vantaalla ovat nyt siis jo tovin saaneet maistaa LED-screeninsä ja niiden hallinta- ja tulostauluohjelmistojen toimivuutta, minkä tiimoilta olemmekin saaneet mukavasti palautetta. Saamamme palaute on enimmäkseen ollut positiivista, mutta mukaan mahtuu aina myös rakentavaa kriittistä palautetta, johon pyrimme aina suhtautumaan asian vaatimalla vakavuudella. Yhtenä esimerkkinä Salohallin LED-screen, jonka toimituksessa keskeisenä seikkana oli screenin matalalle asentamisen vuoksi screenin palloniskunkestävyys. Palloja on sadellut screeniin niin koripalloa, lentopalloa kuin futsalia pelattaessa, ja lähtökohtaisesta olikin tiedossa, että juuri futsal on kaikkein eniten harmia palloniskuillaan tuottava laji. Salohallin LED-screen vaati kustomoituja ratkaisuja tuon haasteen selvittämiseksi, ja asiakkaamme Salon kaupungille erityiskiitos rakentavasta yhteistyöstä. Futsalia varten Salohallin LED-screen aiotaan suojata erillisellä suojaverkkoratkaisulla.


Lappeenrannan urheilutalon uusi ja kattava, erityisesti ammattikoripallon tarpeisiin vastaava LED-videotaulujärjestelmä tulostaululaitteineen ja -ohjelmistoineen on myös jo koeteltu erilaisissa ottelutapahtumissa ja on osoittautunut nappivalinnaksi kohteen varusteluissa. Lietohalliin ja Myyrmäen urheilutaloon toimittamamme lähes identtiset LED-videotaulujärjestelmät palvelevat puolestaan viikosta toiseen, ja ensimmäisenä mainittuun kohteeseen tilaaja itse katsoi parhaaksi asentaa LED-screeniä suojatakseen erillisen polykarbonaattilevyn, jolla matalalle koritelineiden vierelle asennettu screen voi suojautua jatkuvilta palloniskuilta. Myyrmäessä ja Lappeenrannassa iskuilta on toistaiseksi vältytty, mutta eipä niitä tarvitse myöskään pelätä, sillä LED-screenin etupinnassa oleva muovirasteri on suunniteltu vastaanottamaan palloniskut siten, etteivät LED:it hajoile iskujen osuessa screeniin.

Kaikenkaikkiaan hienoja kohteita taas varustettu Digiteknon ratkaisuilla, siitä iso kiitos meidän kanssa yhteistyötä tekeville asiakkaillemme!