Kaikenkokoiset LED näytöt sisälle ja ulos

Kauttamme saa laajan valikoiman erilaisia LED näyttöjä niin ulko- kuin sisäkäyttöön. Eri kokoisista moduuleista voi koota mieleisensä LED-screenin tai moduuleja voi yhdistellä muodostaakseen esimerkiksi perimeter näytön. Digiteknon toimitukseen voidaan liittää helppokäyttöiset sisällönhallintaohjelmistot, joilla hallitset LED näytöillä esitettävää sisältöä vapaasti niin kotikonttorilta, kesämökiltä kuin pääkallopaikaltakin. Autamme sinua teknisten vaatimusten määrittelyssä, jonka tavoitteena on löytää käyttötarkoitukseen optimaalisesti soveltuva LED-screen. LED näyttö voidaan asentaa seinään, kehikkoon, jalustaan tai vaihtoehtoisesti roikkumaan, joten kysymme:
mihin sinä haluat omasi? 

Monipuolista viestintää LED-näytöillä

 

LED-näytöt soveltuvat monipuoliseen sisällönesittämiseen ja niitä näkee tänä päivänä kaikkialla; rakennusten julkisivuissa, teidenvarsilla, liikuntahalleissa, auditorioissa tai liikenneportaaleissa. LED:ien kirkkausominaisuudet ovat huippuluokkaa muihin näyttötekniikoihin verrattuna, joten auringonpaiste tai sen koommin kova pakkanenkaan ei saa niitä lannistumaan. 

Mikset siis hankkisi omaa LED-näyttöä korostamaan liiketilasi julkisivua, tuomaan esiin yrityksellesi tärkeää informaatiota tai hankkiaksesi mainostuloja tehokkaalla tavalla?  LED-screenin sisältöä on tämän päivän ohjelmistoilla äärimmäisen helppo tuottaa ja hallita, tarvittaessa voit ajastaa screenin sisällöt näkymään haluamallasi tavalla viikoiksi eteenpäin. Ota ihmeessä yhteyttä meihin, niin autamme sinua löytämään juuri oikeanlaisen screenin!

Hanging LED cabinet

Riippuvat LED-näytöt 

Ratkaisu: pikseliväli, kirkkaus yms. valittavissa
Koko: koostuu 50x50 cm moduuleista
Kirkkaus: sisätilat 1000-1200, ulkotilat 5000-7000
Pikselivälisuositus: sisällä 3-6 mm, ulkona 6-10 mm
Kokoaminen: helppo asennus pikalukoin trussiin tmv.
Sovellukset: kiinteään asennus tai tapahtumakäyttö

Kysy meiltä lisää
Wall-mounted LED cabinet

Seinäkiinnitteiset LED-näytöt

Ratkaisu: pikseliväli, kirkkaus yms. valittavissa
Koko: koostuu 100x100 cm moduuleista
Kirkkaus: sisätilat 1000-1200, ulkotilat 5000-7000 nits 

Pikselivälisuositus: sisä 3-6mm, ulko 6-10mm
Asennus: suoraan seinään/seinäkehikko/kiskot
Sovellukset: sisä- ja ulkokäyttöön sopivat mallit

Kysy meiltä lisää
DT-SPORT VIDEO PRO LED screen

DT-SPORT VIDEO PRO LED screen 

Tuki: sisäpalloilulajit, jääkiekko, jalka-/pesäpallo
Kokosuosituksia: 5x3m, 3x2m, 8x4,5m, 4x2,25m
Tulostaulu: screenille eri lajien tulostaulunäkymät
Ohjaus: videoprosessori / toimitsijapääte / PC
Kuvatulon koko: skaalattavissa resoluutioon
Kuvalähteen valinta: PC-ohjelma /videoprosessori

Kysy meiltä lisää

DT-SPORT ohjelmistot

Toimitamme LED-näytöt tarvittaessa sisällönhallintaan suunnitelluilla ohjelmistoillamme, joita löytyy niin urheilukäyttöön kuin mainossisällön esittämiseen erilaisissa tapahtumissa. Ohjelmistomme soveltuvat monenlaiseen tilanteeseen, on sitten kyse LED-screenin käyttämisestä eri lajien tulostauluna tai ottelutapahtumissa pelaajakorttien ja kokoonpanolistojen esittämiseen. Yksinkertaisimmillaan ohjelmistomme tarjoaa mahdollisuuden esittää LED-screenin kokoon nähden valmiiksi skaalattuja kuva- ja videotiedostoja, siitä ei käyttö helpommaksi muutu. 

Kysy meiltä lisää