Laskurinäytöt

Suunnittelemme tarvittaessa asiakaskohtaisia informaationäyttöjä vaihteleviin käyttötarkoituksiin, niin mainosten kuin asiatiedon esittämiseen. Kokonaisuudet muodostetaan hyödyntäen useita erilaisia komponentteja ja sisällön esitystapoja. Autamme asiakkaitamme sekä hyödyntämään heidän olemassa olevia tilojaan että löytämään uusia mahdollisuuksia informaation ja mainosten esittämiseen. Alla esimerkkejä ratkaisuistamme.

Aika-/määrälaskurit

Valmistamme vuosittain tukun erilaisia laskurinäyttöjä, jotka
laskevat joko ylöspäin tai alaspäin.

Kysy meiltä laskureista

Velkalaskuri

Teemme tarvittaessa - kun näytetyn luvun tulee olla järisyttävän suuri - myös kustomoidut laskurinäytöt.

Kysy meiltä laskureista

Kävijälaskuri

Laskuri näyttää kävijöiden määrän tapahtumassa, kuntoportailla, missä tahansa ympäristössä, jossa kävijöiden määrä kiinnostaa. 

Kysy meiltä laskureista

Tornimäen kuntoportaat, Nurmijärvi

- kävijälaskuri


Keväällä 2019 toteutimme yhteistyössä Nurmijärven kunnan ja ESOY Erikoissuojaus Oy:n kanssa Tornimäen uusille kuntoportaille kävijöitä laskevan näyttöratkaisun, jolla kiivasta porraskävelyä tai -juoksua harrastamaan saapuvat ihmiset saadaan laskettua. Näyttää siltä, että ensimmäisen vuoden aikana menee jo 100 000 kävijän raja rikki.

Viereisessä kuvassa päivittyy livenä lukemat sitä mukaa, kun uusia kävijöitä tarttuuu portaikkohaasteeseen, ja kun muistaa itse päivittää selaimen (huom. CTRL + F5). Digitekno on iloinen voidessaan olla tärkeä palanen näin hienossa, kansanterveyttä ja liikunnan ilosanomaa edistävässä hankkeessa. Muille kunnille ja kaupungeille haaste heitetty, eiköhän laiteta kävijäkisa pystyyn ja muillekin kävijälaskurit.