Laskurinäytöillä lukemat ajan tasalla


Suunnittelemme ja valmistamme tarvittaessa asiakaskohtaisia laskurinäyttöjä vaihteleviin käyttötarkoituksiin, niin päivien kuin kellonajan tai vaikkapa valtionvelan laskemiseen. Laskurinäyttöihin voidaan joko ohjelmoida logiikka valmiiksi tai ne voidaan liittää osaksi asiakkaan omaa automaatiojärjestelmää. Laskurinäyttöä suunnitellessa on hyvä pohtia, kuinka suureksi luvun on mahdollista kasvaa, jotta kasvuun varaudutaan myös elektroniikkaratkaisuilla eli näyttökenttien määrällä. Kenttien määrä ja käytetty merkkikorkeus puolestaan määräävät näyttölaitteen koon.

Simple day calculator display

Aika-/määrälaskurinäytöt

Valmistamme vuosittain tukun erilaisia laskurinäyttöjä, jotka laskevat joko ylöspäin tai alaspäin.

Kysy meiltä lisää
Debt calculator display

Velkalaskurinäyttö

Teemme tarvittaessa - kun näytetyn luvun tulee olla järisyttävän suuri - myös kustomoidut laskurinäytöt.

Kysy meiltä lisää
Visitor calculator display

Kävijälaskurinäyttö

Laskuri näyttää kävijöiden määrän tapahtumassa, kuntoportailla, missä tahansa ympäristössä, jossa kävijöiden määrä kiinnostaa. 

Kysy meiltä lisää

Tornimäen kuntoportaat, Nurmijärvi

- kävijälaskuri


Keväällä 2019 toteutimme yhteistyössä Nurmijärven kunnan ja ESOY Erikoissuojaus Oy:n kanssa Tornimäen uusille kuntoportaille kävijöitä laskevan näyttöratkaisun, jolla kiivasta porraskävelyä tai -juoksua harrastamaan saapuvat ihmiset saadaan laskettua. Ensimmäisen vuoden aikana meni heittämällä 100 000 kävijän raja rikki. Määrä yllätti myös asiakkaamme, sillä näyttöön varattiin tilaa vain viisinumeroiselle luvulle. Tänä vuonna kävijätahti näyttää kiihtyneen entisestään.

Viereisessä kuvassa päivittyy livenä lukemat sitä mukaa, kun uusia kävijöitä tarttuuu portaikkohaasteeseen, ja kun muistaa itse päivittää selaimen (huom. CTRL + F5). Digitekno on iloinen voidessaan olla tärkeä palanen näin hienossa, kansanterveyttä ja liikunnan ilosanomaa edistävässä hankkeessa. Muille kunnille ja kaupungeille haaste heitetty, eiköhän laiteta kävijäkisa pystyyn ja muillekin kävijälaskurit.