LED-pohjaisia näyttölaitteita sisälle ja ulos

LED-teknologiaan perustuvat näyttölaitteemme

Tarjoamme LED-teknologialla valmistettuja näyttölaitteita asiakkaidemme vaihtuviin tarpeisiin. Valikoimamme koostuu erilaisista LED-näytöistä, joiden avulla voidaan esittää niin numeerista kuin teksti- ja videopohjaista sisältöä. Perinteisin tuotteemme on kello-lämpötilanäyttö, jonka GPS-ohjausyksikön avulla voidaan esittää kellonaika sekä lämpötila. Kello-lämpötilanäyttöön liitettävissä olevan tekstimatriisiratkaisumme avulla voi esittää joko vaihtuvia tai staattisia tekstisisältöjä.

Kello-lämpötilanäytöt

Näytössä kellonaika ja/tai lämpötila,
Näyttöjä löytyy sisälle ja ulos useita eri kokoja. 

Tutustu tarkemmin

Logistiikkanäytöt

Opasteena teksti ja/tai suuntanuoli,
Sovelluskohteita mm. parkkihallit ja kulunohjaus. 

Tutustu tarkemmin

Laskurinäytöt

Näyttävät halutun informaation numeroina/yksiköinä,
laskuri käy lähtöarvosta ylöspäin tai alaspäin.

Tutustu tarkemmin

Tekstimatriisinäytöt

Näytössä staattinen tai vierivä teksti
Useita eri tekstikorkeuksia ja laitekokoja

Tutustu tarkemmin

Teollisuusnäytöt

Teollisuuden mittasuureiden esittämiseen
Informaatio asiakkaan omasta järjestelmästä

Tutustu tarkemmin

Työturvataulut

Tapaturmataajuus, tapaturmattomat päivät ym.
Näyttö, etupinta numerokorkeus ym. räätälöitävissä

Tutustu tarkemmin

Metsä Groupin biotuotehdas
- kulunohjauksen LED-näyttöjärjestelmä


Syksyllä 2017 toteutimme yhteistyössä Tieto Oyj:n kanssa Metsä-Groupin uuteen Äänekoskella sijaitsevaan biotuotetehtaaseen erilaisista LED-näytöistä koostuvan opastenäyttöjärjestelmän, jonka avulla sadat päivittäin tehdasalueelle saapuvat rekat löytävät tiensä oikeaan osoitteeseen. Järjestelmämme pitää sisällään kaksi suurta 7-kaistaista näyttölaiteportaalia, tienvarsinäyttöjä sekä kuorimorakennusten seinään asennetut tekstinäytöt.

Laitetoimituksia täydentämään solmimme Metsä Groupin kanssa kattavan huolto- ja ylläpitosopimuksen, jolla varmistutaan siitä, ettei järjestelmän käyttöön tule missään vaiheissa liikenteen sujuvuutta vaarantavia katkoja

Suosittelijoitamme

"Vaadimme toimittajiltamme huippuluokan osaamista ja kansainvälisten laatustandardien täyttämistä. Digiteknon tuotteet ovat osa korkean teknologian ratkaisujamme."

Biolin Scientific Oy

"Digitekno on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme. Toimittajana Digitekno on joustava ja luotettava. Digiteknon tuotteet ovat laadukkaita ja ne saapuvat ajallaan. Voimme suositella yhteistyötä myös muille."

Promeco Group Oy