Matkalla ideasta elektroniikkatuotteeksi  

 Kuljemme asiakkaamme kanssa yhtä matkaa kohti nykyistä parempia tai kokonaan uusia elektroniikkatuotteita. Olemme vastuullinen matkakumppani, joten muistutamme tarpeen tullen myös karikoista, mutta teemme sen yhteinen määränpäämme mielessä siintäen. Elektroniikkalaitteiden suunnittelussa ja valmistuksessa on ensisijaisen tärkeää huomioida tuotteiden turvallisuus ja viranomaismääräysten täyttyminen, mikä toimii kompassinamme kaikessa tekemisessämme. Vaikka kyseessä onkin elämyksellinen omatoimimatka, haluamme turvautua olemassa olevaan tietotaitoomme sekä parhaaseen paikallistuntemukseen perille löytääksemme.

Piirilevysuunnittelu

Piirilevysuunnittelu


Suunnittelemme piirikortit ja piirikaaviot joko korjataksemme vanhaa, uudistaaksemme nykyistä tai luodaksemme kokonaan uutta.

Kysy meiltä lisää
Prototyypin suunnittelu

Prototyypin suunnittelu


Rakennamme LED-näyttölaitteitamme ohjaavia sulautettuja järjestelmiä monipuoliseen käyttöön erilaisia ympäristöjä (Linux,  Windows jne.) soveltaen.

Kysy meiltä lisää
Lopputuotteen suunnittelu

Lopputuotteen suunnittelu


Kehitämme elektroniikan ympärille helppokäyttöiset käyttöpaneelit ja kotelot, jotka perustuvat koneistettuun ja ruiskupuristettuun muoviin tai pintakäsiteltyyn metalliin.

Kysy meiltä lisää

Dokumentoinnilla mahdollistamme 

varaosien jäljitettävyyden


Mikäli perusteellisesta tuotteiden testaamisesta huolimatta asiakkaallemme päätyy tuotteita, jotka eivät täytä niille asetettuja laadullisia vaatimuksia tai joissa on viallisia komponentteja, kykenemme huolellisen ja yksilöivän dokumentointimme avulla jälijittämään kyseisen valmistuserän, ja minimoimaan sen myötä asiakkaalle koituvat vahingot. 

Dokumentointityötämme helpottaa moderni toiminnanohjausjärjestelmämme, jota tukevat itse kehittämämme sarjanumerotietokannan ja dokumenttiarkiston käyttöliittymät. Kaikki tuotteemme ja dokumenttimme yksilöidään sarjanumeroin ja koodein, minkä avulla kykenemme jäljittämään tarvittaessa varaosia, komponentteja tai lopputuotteita vuosienkin takaa ja yhdistämään ne oikeaan valmistuserään. 

Laadimme tarvittaessa ja asiakkaan niin halutessa asiakas- ja projektikohtaiset tuotantodokumentit, jotka siirtyvät meidän puhtaaksi piirtämisen jälkeen asiakkaan omistukseen.  Asiakkaan on siis mahdollista ulkoistaa meille tuotesuunnittelunsa dokumentointeineen joko kokonaan tai osittain. 

Suosittelijoitamme

"Vaadimme kaikilta toimittajiltamme huippuluokan osaamista ja kansainvälisten laatustandardien täyttämistä. Digiteknon tuotteet ovat olennainen osa vaativan teknologian ratkaisujamme, ja ne täyttävät korkean vaatimustasomme."

Biolin Scientific Oy

Production

"Digitekno on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme ja toimittajana joustava ja luotettava. Digiteknon tuotteet ovat laadukkaita ja ne saapuvat ajallaan. Voimme hyvällä syyllä suositella yhteistyötä myös muille."

Promeco Group Oy

Warehouse