Kaapelisarjojen valmistusta teollisuuden tarpeisiin

Elektroniikkalaitteiden ohella valmistamme eri teollisuudenalojen tarpeisiin laajan valikoiman erilaisia kaapelisarjoja, joita toimitamme asiakkaillemme niin pieninä kuin suurina määrinä. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita kaapelien ja liitintyyppien valinnassa, mutta ollessamme kaapelinvalmistuksen asiantuntijoita, tuomme vahvasti esiin omaa näkemystämme siitä, millaiset ratkaisut soveltuvat parhaiten asiakkaan loppukäyttöä ajatellen. Alla voit tutustua yleisimpiin kaapelityyppeihimme, jotka jaottelemme teollisuus- ja elektroniikkakaapeleiksi.

Erikoiskaapelit ja kaapelisarjat syntyvät

taidokkaan käsityön tuloksena


Voimme hyvällä syyllä kutsua itsemme elektroniikan moniosaajaksi, sillä LED-pohjaisten elektroniikkalaitteiden ja ohjauskaappien lisäksi valmistamme kymmenille asiakkaille laadukkaita kaapelisarjoja huolellisesti käyttökohteen mukaan valituilla liittimillä. Kaapelimme päätyvät useimmissa tapauksissa osaksi korkean teknologian laitteita, joissa toimintavarmuus ja luotettavuus on ensisijaisen tärkeää. 

Dokumentointityötämme helpottaa moderni toiminnanohjausjärjestelmämme, johon olemme rakentaneet rajapinnan itse kehittämällämme sarjanumerotietokannalla ja dokumenttiarkiston käyttöliittymällä. Kaikki tuotteemme ja dokumenttimme yksilöidään sarjanumeroin ja koodein, minkä avulla kykenemme jäljittämään tarvittaessa varaosia, komponentteja tai lopputuotteita vuosienkin takaa ja yhdistämään ne oikeaan valmistuserään. 

Laadimme tarvittaessa ja asiakkaan niin halutessa asiakas- ja projektikohtaiset 2D-/3D-tuotantodokumentit, jotka siirtyvät meidän puhtaaksi piirtämisen jälkeen asiakkaan omistukseen.  Asiakkaan on siis mahdollista ulkoistaa meille tuotesuunnittelunsa dokumentointeineen joko kokonaan tai osittain. 

Kysy meiltä lisää
Control cable

Ohjauskaapelit

Koneiden, moottorien ja venttiilien ohjaus
Liitintyypit vapaasti valittavissa

Kysy meiltä lisää
Sensor cable

Anturikaapelit

Valikoimassa kaapelit eri anturityyppeihin
Kaapelinpituus asiakkaan tarpeen mukaan

Kysy meiltä lisää
Servo cable

Servokaapelit

Servomoottoreiden ohjaukseen
Liitintyypit servovalmistajan mukaan

Kysy meiltä lisää
Data cable

Datakaapelit

Teollisuuden elektroniikkasovellukset
Yleisimmät liitintyypit varastossamme

Kysy meiltä lisää
Flat ribbon cable

Nauhakaapelit

Teollisuuden elektroniikkasovellukset
Tarjoamme kaikki napaluvut väliltä 6-64

Kysy meiltä lisää
Coaxial cable

Koaksiaalikaapelit

Teollisuuden elektroniikan RF-sovellukset
Liitin- ja kaapelityypit asiakkaan mukaan

Kysy meiltä lisää

Suosittelijoitamme

"Vaadimme toimittajiltamme huippuluokan osaamista ja kansainvälisten laatustandardien täyttämistä. Digiteknon tuotteet ovat osa korkean teknologian ratkaisujamme ja täyttävät korkealle asetetun vaatimustasomme."

Biolin Scientific Oy

Production

"Digitekno on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme. Toimittajana Digitekno on joustava ja luotettava. Digiteknon tuotteet ovat laadukkaita ja ne saapuvat ajallaan. Voimme suositella yhteistyötä myös muille."

Promeco Group Oy

Warehouse