Mekaniikkasuunnittelun ja muotoilun vuoropuhelua

 Suunnittelemme monipuolisesti erilaisia elektroniikkalaitteita teollisuusyrityksille, kaupan alalle sekä laivateollisuuteen. Olosuhteet vaihtelevat rajusti niin ilmankosteuden, sään kuin kuumuudenkin mukaan, joten suunnittelumme kivijalka on huolellinen tarvekartoitus. Elektroniikan tarvitsemia mekaniikkaosia, kuten koteloita, ohjauskaappeja tai näyttölaitteiden kiinnitysrakenteita suunnitellessamme otamme huomioon elektroniikan valmistuksen yleiset periaatteet, kuten lämmön haihtumisen, ilmankierron huomioimisen tai tiiveysluokkaan kohdistuvan kriteeristön. Suunnittelemme niin pienet komponentit kuin kokonaiset järjestelmät.

Ohutlevyjen työstö

Ohutlevyosat


Edistyneimpiä 2D/3D suunnitteluohjelmia hyödyntämällä taivutamme haluttuun muottiin ohutlevyosat, jotka ovat olennainen osa näyttölaitteidemme rakennetta, ja joita hyödynnämme myös ohjauspaneeleissa.  Ohutlevyä käyttämällä saamme tuotteen painon hallintaan.

Kysy meiltä lisää
Havainnekuva teräskehikkorakenteesta

Hitsatut teräsrakenteet


Autamme asiakkaitamme löytämään optimaaliset ratkaisut eri kokoisten järjestelmien asennukseen, joissa kantavuus, lujuus ja vaihtelevat sääolosuhteet merkitsevät. Suunnittelemme jättikokoisten LED-screenien asennuksen lisäksi mm. näyttölaitteitamme kannattelevat portaalit.

Kysy meiltä lisää
Muovituotteiden suunnittelu

Muovituotteet


Suunnittelemme koneistettuja ja ruiskupuristettuja muovituotteita asiakkaan omien tuotantodokumenttien perusteella tai erikseen tilattuna tuotekehitysprojektina. Muovivalmisteita hyödynnämme niin laivateollisuuden ohjauslaitteissa kuin monissa LED-näyttölaitteissa.

Kysy meiltä lisää

Tuotteemme lähtevät tuotannosta 

huolellisesti testattuna 


Olemme saaneet asiakkailtamme erityistä kiitosta toimitusvarmuudestamme, joten tiedämme testaamisen tuottavan meille ja ennen kaikkea asiakkaillemme haluttuja tuloksia. Panostamme testaamiseen ja ympäristöystävälliseen tuotantoon hävikkiä, reklamaatioita ja logistiikkakuluja vähentääksemme, millä autamme asiakkaitamme myös saavuttamaan heidän ympäristö- ja laatujärjestelmiinsä sisältyviä tavoitteitaan. Esimerkkinä tasalaatuisesta tuotannosta ja onnistuneesta testaamisesta voidaan pitää asiakkaaltamme Promeco Group Oy:ltä saatua viimeaikaista näyttöä 99,6 % toimitusvarmuudesta ja pyöreää nollaa osoittavasta reklamaatioiden määrästä.

Testaamme kaikki tuotteet sekä osissa että lopputuotteena. Tuotteiden huolellisella testaamisella lunastamme asiakaslupauksemme eli sen, että asiakas saa meiltä laadukkaat ja pitkäikäiset elektroniikkalaitteet, joiden toimivuudesta ei tarvitse murehtia. Testausmenetelminä sovellamme mm. vanhennusta sekä tuotekohtaisia testilaitteita ja -ohjelmistoja. Tiedämme myös mihin turvautua, mikäli toimituksen tuotteet edellyttävät laboratoriotestausta, kuten EMC- ja LVD-testit tai olosuhdetestit.estaamme kaikki tuotteet sekä osissa että lopputuotteena. Tuotteiden huolellisella testaamisella lunastamme asiakaslupauksemme eli sen, että asiakas saa meiltä laadukkaat ja pitkäikäiset elektroniikkalaitteet, joiden toimivuudesta ei tarvitse murehtia. Testausmenetelminä sovellamme mm. vanhennusta sekä tuotekohtaisia testilaitteita ja -ohjelmistoja. Tiedämme myös mihin turvautua, mikäli toimituksen tuotteet edellyttävät laboratoriotestausta, kuten EMC- ja LVD-testit tai olosuhdetestit.

Suosittelijoitamme

"Vaadimme kaikilta toimittajiltamme huippuluokan osaamista ja kansainvälisten laatustandardien täyttämistä. Digiteknon tuotteet ovat olennainen osa vaativan teknologian ratkaisujamme, ja ne täyttävät korkean vaatimustasomme."

Biolin Scientific Oy

Production

"Digitekno on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme ja toimittajana joustava ja luotettava. Digiteknon tuotteet ovat laadukkaita ja ne saapuvat ajallaan. Voimme hyvällä syyllä suositella yhteistyötä myös muille."

Promeco Group Oy

Warehouse