Älyä näytöille suunnittelemillamme ohjelmistoilla  

 Ohjelmistosuunnittelun saralla luomme moderneja ohjelmistoratkaisuja, joissa yhdistämme luovasti sulautetut järjestelmät ja digitaaliset ohjelmistoratkaisut. Laajalla ohjelmisto-osaamisellamme tuomme älyä LED-näyttölaitteisiin, rakennamme helppokäyttöisiä käyttöliittymiä sekä kehitämme räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja niin PC:lle, webbiin kuin mobiililaitteille tarpeen mukaan. Meille on tärkeää, että pystymme tuomaan ohjelmistomme monipuolisesti erilaisille alustoille, jotka kulloinkin vastaavat parhaiten asiakkaamme tarpeita. Teollisuusprojekteja varten rakennamme erilaiset ohjelmoitavat logiikat.

Ohjelmistosuunnittelu

Ohjelmistosuunnittelu


Suunnittelemme ja toteutamme kattavasti erilaiset sulautetut järjestelmät, PC-ohjelmat sekä järjestelmät, jotka vaativat web- tai mobiilikäyttöliittymiä. Suunnitteluamme ohjaa käytettävyys ja toiminnallisuus, joiden tulee kulkea käsi kädessä. Käyttöliittymiä teemme tablet-pohjaisista kosketusnäytöistä perinteisiin ohjauspaneeleihin.

Kysy meiltä lisää
Logiikkaohjelmointi

Logiikkaohjelmointi


Toteutamme vuosittain joukon erilaisia teollisuusprojekteja, jotka vaativat ohjelmoitavaa logiikkaa (PLC). Logiikoilla autamme asiakkaitamme löytämään huomattavaa kustannussäästöä ja saamaan lisättyä käyttäjämukavuutta sekä mahdollisuuden nopeaan järjestelmän toiminnan muokkautuvuuteen.

Kysy meiltä lisää

DT-SPORT ohjelmistot

Toimitamme erilaiset näyttöratkaisut tarvittaessa sisällönhallintaan suunnitelluilla ohjelmistoillamme, joita löytyy niin urheilukäyttöön kuin mainossisällön esittämiseen erilaisissa tapahtumissa. Ohjelmistomme soveltuvat monenlaiseen tilanteeseen, on sitten kyse LED-screenin käyttämisestä eri lajien tulostauluna tai vaikkapa ottelutapahtumissa pelaajakorttien ja kokoonpanolistojen esittämiseen. Yksinkertaisimmillaan ohjelmistomme tarjoaa mahdollisuuden esittää LED-screenin kokoon nähden valmiiksi skaalattuja kuva- ja videotiedostoja, joten siitä ei käyttö helpommaksi muutu. 

Kysy meiltä lisää