Laadukasta ja luotettavaa laitekokoonpanoa  

 Valmistamme sarjassa erilaiset ohjauskaapit, hallintapaneelit sekä kytkentäkotelot teollisuusyrityksille ja laivateollisuuteen. Meillä on erityisosaamista niin kaappien ja koteloiden sisälle sijoitettavasta elektroniikasta kuin käyttäjälle ulospäin näkyvistä käyttöpaneeleista.  Valmistamme tuotteet asiakkaalta saamiemme dokumenttien mukaan tai oman sähkösuunnittelumme. Materiaalihankinnasta vastaamme joko itse tai teemme vaihtoehtoisesti kokoonpanotyömme asiakkaan materiaaleilla. Kykymme joustaa tarpeen mukaan kertoo ennen kaikkea laajasta ja monipuolisesta osaamisestamme. 

Kytkentäkotelo valmistuksessa

Kytkentäkotelot


Tuotantotilamme taipuvat niin isojen kuin pienempien tilausten läpivientiin, ja suhtaudumme kaikkiin tilauksiin tasainen laatu, toimitusvarmuus ja asiakkaan tyytyväisyys mielessämme siintäen.

Kysy meiltä lisää
Hallintapaneeli

Hallintapaneelit


Autamme asiakkaitamme saavuttamaan helppokäyttöiset ratkaisut erilaisten laitteiden ohjaamiseen, joten hallintapaneelien valmistuksessa huomiomme kiinnittyy kokoonpanon lisäksi lopputuotteen käytettävyyteen.

Kysy meiltä lisää
Ohjauskeskus valmistuksessa

Ohjauskeskukset


Kokoonpanemme laitekaapit, ohjauskaapit ja ohjauskeskukset tarkasti ja tasalaatuisesti, niin pienempinä kuin isompina tilauksina. Kaikki tuotteemme käyvät läpi monivaiheisen laaduntarkastusprosessin. 

Kysy meiltä lisää

Lentoestevalojen valmistuksessa viedään

tarkkuus uusiin ulottuvuuksiin


Kokoonpanemiamme lentoestevaloja päätyy korkeisiin rakennuksiin, mastoihin ,torneihin ym. rakennelmiin ympäri maailman. Lentoestevalot ovat ensisijaisesti turvallisuustuote, minkä vuoksi niihin kohdistuvat laatu- ja toimivuusvaatimukset on asetettu erittäin korkealle. Niiden tarkoitus on antaa kirkas ja selkeä varoitus lentokoneille ja estää niitä lentämästä päin korkeita rakennelmia. Jatkuva laaduntarkkailu johtaa siihen, että tuotantoprosessimme ja siihen liittyvät työvaiheet on hiottu huippuunsa, ja kokemuksen kautta tulleista karikoista on päästy eroon. Valmistamme lentoestevalot Nummelan tuotantolaitoksessamme, jossa loppuasiakkaat käyvät meitä vuosittain auditoimassa. 

Olemme toimittaneet lentoestevaloja toimeksiantona jo useita vuosia, joten nautimme asiakkaamme syvästä luottamuksesta meihin. Luottamus on syntynyt yhdistelmästä laadukasta ja tarkkaa työntekoa, huolellista dokumentointia, asiakkaan kuuntelemista ja omien kehitysideoiden käyttöönottamista. Lentoestevalojen toimintavarmuudelle asetetuista laatuvaatimuksista on tullut olennainen osa kaikkea kokoonpanotyötämme, mistä haluamme kiittää ennen kaikkea laatua peräänkuuluttavia asiakkaitamme. Kaikki voittavat, kun vaatimukset ja niiden täyttämiseen nähden oikeassa suhteessa oleva palkitseminen on saatu sopusointuun. Ratkaisukeskeisen toiminta-ajatuksemme kantavana voimana onkin kyky saavuttaa win-win -tilanteita. 

Sopimusvalmistusta tarkkuus edellä

Tarkkuutta vaalimalla


Monipuolisten elektroniikkatuotteiden valmistus vaatii meiltä erityistä tarkkuutta, jonka takaa ennen kaikkea osaava henkilöstömme.

luovaa ja asiakaslähtöistä tuotesuunnittelua

Ulkonäköä unohtamatta


Vastaamme toimivien tuotteiden lisäksi usein myös tuotteiden ulkonäöstä ja käyttäjärajapinnasta, jolloin mittaamme onnistumistamme mm. käytettävyydellä. 

Testaaminen menestyksen mittarina

Testattuja tuotteita


Testaus on olennainen tuotannon valmistusprosessiamme ja testaamisella varmistamme, että meiltä lähteneet tuotteet ovat aina korkealaatuisia.

Pakkaamalla ehjänä perille

Huolellisesti pakattuina


Pakkaamme tuotteet niiden ja asiakkaidemme asettamien vaatimusten mukaan. Huolellinen pakkaaminen minimoi kuljetuksessa syntyvät riskit. 

Suosittelijoitamme

"Vaadimme kaikilta toimittajiltamme huippuluokan osaamista ja kansainvälisten laatustandardien täyttämistä. Digiteknon tuotteet ovat olennainen osa vaativan teknologian ratkaisujamme, ja ne täyttävät korkean vaatimustasomme."

Biolin Scientific Oy

Production

"Digitekno on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme ja toimittajana joustava ja luotettava. Digiteknon tuotteet ovat laadukkaita ja ne saapuvat ajallaan. Voimme hyvällä syyllä suositella yhteistyötä myös muille."

Promeco Group Oy

Warehouse